واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه

پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه هدف حمله قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری در منطقه از حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه خبر می دهند.

 

جزییات بیشتری از این حمله اعلام نشده است، اما پایگاه‌های نظامی آمریکایی در منطقه از زمان آغاز جنگ غزه همواره هدف حملات گروه‌های مقاومت قرار می‌گیرند.

 

علت این حملات به طور معمول حمایت تمام قد آمریکا از صهیونیست‌ها در جنگ علیه غزه عنوان شده و به طور معمول گروه‌های مقاومت عراق مسوولیت این حملات را برعهده می گیرند.

 

روز گذشته نیز، «ثائر الجبوری» نماینده پارلمان عراق به حملات هدف دار نیروهای مقاومت عراق علیه اشغالگران اشاره و تاکید کرد: مقاومت اسلامی در عراق برآمده از خواست و نظر مخالف مردم این کشور در برابر حضور اشغالگران آمریکایی است.

 

وی افزود: آمریکایی‌ها نمی‌توانند به صورت مستقیم با مقاومت اسلامی عراق درگیر شوند. حمله‌های نیروهای مقاومت علیه پایگاه‌های آمریکا طی دوره گذشته به مثابه مقابله با نقشه‌های توسعه طلبانه واشنگتن است.


الجبوری بیان کرد: همین حمله‌های نیروهای مقاومت باعث شد آمریکا در خصوص موضوع بیرون کردن نیروهای رزمی خود از عراق پای میز مذاکره بیاید.

 

وی بیان کرد: اینکه شاهد عدم موضع گیری برخی جریان‌های سیاسی در داخل پارلمان عراق در برابر حضور اشغالگران آمریکایی در کشور هستیم به این معنی است که جریان‌های مذکور حضور آمریکایی‌ها و اشغال کشور را تایید می‌کنند.

 

وی گفت: این در حالی است که دیگر جریان‌های سیاسی در کنار ملت عراق از مقاومت اسلامی این کشور حمایت کرده و همین مساله باعث خنثی شدن تمام نقشه‌های آمریکایی‌ها برای نفوذ و مداخله در موضوعات مختلف کشور شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار